Logo-Achterhoek-in-Beweging

De situatie

Achterhoek in Beweging is een dynamisch platform met betrokken partners in o.a. zorg, onderwijs, overheid, cultuur, bedrijfsleven en sport. Achterhoek in Beweging geeft initiatieven graag een podium. Een plek waar alle regionale en lokale ambities, initiatieven, mensen en middelen bij elkaar komen. Een plek waar Achterhoekers elkaar vinden om er samen de schouders onder te zetten. Een plek die mensen in beweging brengt. Want sámen werken we aan krachtige, levendige kernen, buurten en wijken in de Achterhoek met ruimte voor iedereen!

achterhoek-in-beweging

PROFILERS ALS JE COMMUNICATIE-AFDELING

Door enthousiast te laten zien wat de Achterhoek beweegt, leggen we slimme verbindingen en inspireren we anderen om ook in actie te komen. We werken al enkele jaren voor Achterhoek in Beweging. Door de inzet van de Profilers Desk vormen we de communicatie-afdeling. Op basis van een vast aantal uren per week organiseren, coördineren, realiseren en beheren we o.a. de website, social mediakanalen, PR, evenementen en wat er ook maar nodig is qua communicatie om de Achterhoek in beweging te brengen en te houden. Door de goede afspraken en onderlinge contacten verloopt de samenwerking soepel en productief.

achterhoek-in-beweging
contact

Wil je ook kennis maken met de kracht van echt?

Durf jij jezelf te zijn? Laten we dan snel afspreken en samen kijken wat jouw organisatie uniek maakt. Bel ons, mail ons of laat gewoon een berichtje achter.