Toin de Ruiter naar Profilers Communicatie

We hebben weer prachtig nieuws te melden: per 1 maart 2023 hebben we een nieuwe managing director. Toin de Ruiter vormt vanaf dan een prominent gezicht van ons Doetinchemse bureau. Met deze uitbreiding zet Profilers de volgende stap in het ondersteunen van meer organisaties in het realiseren van ambities met crossmediale communicatie.

De Ruiter was de afgelopen jaren commercieel directeur van BonsenReuling Accountants en bouwde in de periode daarvoor zijn grote netwerk op als regiomanager van VNO-NCW Achterhoek. Met de overstap naar Profilers, dat sinds een jaar onderdeel is van de Frappant Groep, combineert de Ruiter zijn liefde voor communicatie, ondernemerschap en events. Profilers is een fullservice communicatiebureau dat in 2001 werd opgericht. In de afgelopen decennia ondersteunde Profilers al veel organisaties in industrie, bouw, overheid, zorg, zakelijke dienstverlening en diverse andere sectoren bij het verstevigen van de marktpositie met professionele profilering en communicatie.

Dennis Hoftijzer (Frappant Groep) is erg blij met deze versterking. “Profilers heeft al sinds het begin de focus gehad op het versterken van regionale ondernemers en organisaties. Met de komst van Toin kan ons Doetinchemse bureau dit nog beter uitdragen en waarmaken.” Ook de Ruiter ziet het als een perfecte match: “Deze rol bij Profilers past uitstekend bij mijn ambities; ik kom bij veel inspirerende bedrijven over de vloer waar ik kansen zie in profilering en communicatie. Nu heb ik alle specialisten om me heen om dat in werking te zetten. Ik verheug me op deze creatieve samenwerking!”

Profilers vernieuwde onlangs haar uitstraling en positionering. Profiler Arnold ter Welle zegt daarover: “we zijn nuchter ingesteld en houden van aanpakken. Daar is het áltijd het goede moment voor, als het even minder gaat, maar zéker ook als het voor de wind gaat. Daarom noemen we onszelf nu ‘Aanpakkers in communicatie’. Dat is precies wat je van ons kunt verwachten.”

Wil je binnenkort kennismaken of bijpraten met Toin? Bel of mail ons gerust!

arnold-ter-welle-contact

Kunnen wij je helpen?