Profilers, aangenaam!

Hallo! Wij zijn Profilers. Een creatief, full service communicatiebureau in het Achterhoekse Doetinchem. Aanpakkers in communicatie noemen we onszelf. We houden namelijk van doén. Geen vuistdikke plannen schrijven die in een mapje op de server verdwijnen, maar áctie ondernemen. Omdat we geloven dat je daarmee het snelst tot resultaat komt. Dat betekent niet dat we zonder plan aan de slag gaan, integendeel. We gaan voor effectiviteit en rendement, dus denken we na voordat we iets doen. We bepalen samen het doel en de stappen om daar te komen.
Over ons2023-03-14T12:55:17+01:00

Wat we doen

Met onze creatieve communicatiespecialisten en ons grote netwerk hebben we alles in huis om organisaties te helpen om zich stevig te profileren. Precies wat je nodig hebt!

over-ons-profilers-2

En wie zijn die Profilers?

Naast je vaste contactpersonen Toin, Arnold, Babeth en Mahira zijn we onderdeel van een marketing- en communicatiegroep van bijna 30 communicatiespecialisten. Ieder met hun eigen vakgebied, ervaring en ideeën. Daarmee hebben we letterlijk alles in huis om organisaties in B2B, B2C, overheid, zorg en onderwijs vérder te helpen in hun ambities. Strategisch, creatief, online en offline.

Voor elke relatie stellen we een team van specialisten samen met daarin een hoofdcontact en een side-kick. In die samenstelling houden we elkaar scherp, kunnen we sparren, mixen we onze competenties en zorgen we ervoor dat er altijd een collega met kennis van je project aanwezig is. Naast die mooie club van specialisten hebben we een groot netwerk van vertrouwde partners om ons heen die ons ondersteunen in de uitvoering.

Onze aanpak

01.

DENK

Hoe ziet wat jou betreft de gedroomde toekomst eruit voor je organisatie? Welke factoren kunnen we positief beïnvloeden om die ambities dichterbij te brengen? Laten we het samen in kaart brengen. Niet hoog over, maar concreet. Met bestaande kennis én nieuwe inzichten leggen we het fundament om de communicatie op te bouwen.

02.

PROFILEER

Zonder profiel geen grip. Dus zorgen we voor een duidelijke profilering waarmee je als bedrijf tractie krijgt en vaart kunt maken. Met een belofte en een stijl die herkenbaar is in je branche, maar onderscheidend ten opzichte van je concurrentie. Met deze profilering zetten we de toon en bepalen we het niveau waarmee je mensen gaat bereiken.

03.

DOE

Showtime! Als de ingrediënten klaarstaan kunnen we laten zien, horen en ervaren waarvoor je organisatie er is. We brengen in kaart via welke kanalen we de gekozen doelgroepen het best kunnen bereiken. Het zal vrijwel altijd een combinatie van kanalen en middelen zijn, online, print en persoonlijk. We adviseren, organiseren en realiseren wat je nodig hebt.

04.

PROFITEER

We gaan voor effectiviteit en rendement, omdat we samen willen groeien. Daarom houden we van eerlijk en open zaken doen. Bouwen aan de toekomst is langetermijnwerk waarmee je vandaag kunt beginnen! We evalueren graag wat we samen hebben gerealiseerd, om ervan te leren en het telkens een stukje beter en slimmer te doen. Daar profiteren we beide van.
arnold-ter-welle-contact

Kunnen wij je helpen?