fbpx

Over ons2022-07-08T13:55:40+02:00

Communicatiebureau Profilers

Profilers is een creatief, full service communicatiebureau. Met bijna 30 specialisten hebben we alles in huis om organisaties te helpen om met overtuiging en impact in hoofd en hart van de doelgroep te komen. We helpen organisaties in uiteenlopende branches om hun kracht te ontdekken, te vertalen, te organiseren én te delen.

Maak kennis met de kracht van echt

We werken graag met organisaties die zichzelf durven zijn. Bedrijven en merken die hun authenticiteit niet verstoppen onder een glimmend laagje chroom. Want we gaan voor duurzaam succes. Daarom delen we graag dat wat echt is. Het opmerkelijke dat mensen interesseert. Intrigeert. En meeneemt. Dát is de kracht van echt.

In een aantal stappen helpen we je de positionering te ontdekken, te vertalen, te organiseren en te delen. We verdiepen ons intensief in relaties. In hun mensen, hun geschiedenis, hun markt, hun dromen en hun eigenzinnigheid. We halen de echte kracht naar boven en vertalen die met een creatief concept dat voor jaren doorgevoerd kan worden in alle communicatie-uitingen.

Wie zijn die Profilers?

Sinds het voorjaar van 2022 zijn we samen gegaan met Frappant, een van de bekendste bureaus van Oost-Nederland. Door deze krachtenbundeling beschikken we nu over bijna 30 communicatiespecialisten, ieder met hun eigen vakgebied, ervaring en ideeën. Daarmee hebben we letterlijk alles in huis om organisaties in B2B, B2C, overheid, zorg en onderwijs vérder te helpen in hun ambities.

Voor elke relatie stellen we een team van specialisten samen met daarin een hoofdcontact en een scherpe side-kick. In die samenstelling houden we elkaar scherp, kunnen we sparren, mixen we onze competenties en zorgen we ervoor dat er altijd een collega met kennis van je project aanwezig is. Naast die mooie club van specialisten hebben we een groot netwerk van partners om ons heen die ons ondersteunen in de uitvoering.

Ons ProfilersPad voor het beste resultaat

Durf jij ons uit te dagen?

Wij gaan een uitdaging nooit uit de weg! Daag jij ons uit voor je volgende project? Laten afspreken en samen kijken wat er allemaal kan. Bel ons, mail ons of laat gewoon een berichtje achter.