Nedap

Nedap

Als leverancier van beveiligingssystemen in Groenlo is Nedap Security Management al 46 jaar lang de koploper in de ontwikkeling van toegangscontrole- en beveiligingssystemen voor bedrijven en instellingen wereldwijd.

De vraag

Om de band met hun partners verder te verstevigen, organiseerde Nedap Security Management deze zomer het Nedap Security Partner Evenement. Tijdens dit evenement presenteerde Nedap haar revolutionaire beveiligingsoplossingen aan bezoekers vanuit de hele wereld. Om ervoor te zorgen dat de genodigden Nedap na hun bezoek niet snel zouden vergeten, werd het idee opgevat om een speciaal magazine te ontwikkelen. En dat binnen vier weken. Een uitdaging, maar als échte aanpakkers gingen we direct aan de slag.

Onze aanpak

Er bestond al een eerdere uitgave van dit speciale Tech Magazine. Voor meer herkenning en ritme in het blad ontwikkelden we een nieuw stramien met herkenbare, terugkerende vormgevingselementen. Elk onderwerp kreeg een eigen kleurthema voor een heldere structuur. Zo ontstond een branded magazine met een frisse, eigen identiteit.

Naast de vormgeving en opmaak van het magazine verzorgden we ook een illustratie die helder uitlegt hoe het beveiligingssysteem AEOS werkt.

Ook de productie werd door Profilers verzorgd. Een speciale soft touch afwerking met glanzende vormelementen geven dit magazine extra cachet en een hoge ‘grijpwaarde’.

Het resultaat

Het magazine werd enthousiast ontvangen tijdens het evenement en kreeg veel positieve reacties van de bezoekers. We zijn trots op het eindresultaat, maar belangrijker, Nedap ook:

“De reacties op het magazine waren erg positief. Veel bezoekers namen het magazine mee als leesvoer tijdens hun vlucht. Ook de medewerkers van Nedap reageerden goed. We zijn er erg blij mee, bedankt!” – Chellie Sielias, Nedap Security Management

Kunnen wij je helpen?