Almende College

Almende College

Woon je in (de buurt van) de Oude IJsselstreek? Dan is de kans groot dat je bekend bent met het Almende College: een onderwijsinstelling voor vmbo, havo, vwo en gymnasium. Vanuit de twee leslocaties in Silvolde bereidt de school hun leerlingen voor op een vervolgopleiding.

De vraag

Het Almende College heeft niet stilgezeten en actief gewerkt aan een succesvolle toekomst. Met als doel hun imago te bevorderen als een sterke, fijne en betrouwbare onderwijsinstelling, vroeg het Almende College ons om hen te ondersteunen op het gebied communicatie.

Onze aanpak

Onze aanpak begon met het definiƫren van een vernieuwde huisstijl, waarbij we de basis legden voor de communicatie van de school. Dit vloeide over in verschillende middelen, zoals het START magazine voor de Open Dag. Zowel de website als de online kanalen werden aangepakt waarbij we ons specifiek richtten op het verbeteren van de online aanwezigheid van het Almende College. Als voortdurende ondersteuning creƫren we maandelijks doordachte socialmediaberichten, op maat gemaakt voor platforms zoals Instagram en Facebook.

Het resultaat

We zijn enthousiast over de succesvolle samenwerking met het Almende College, waarbij we de nadruk hebben gelegd op de solide en betrouwbare kenmerken van de school. Dit heeft positieve reacties opgeleverd van zowel huidige als toekomstige leerlingen in Silvolde en de omliggende regio. We blijven ons inzetten voor een krachtige positionering van het Almende College en kijken ernaar uit om deze dynamiek voort te zetten.

Kunnen wij je helpen?