Kijkje in onze keuken

Het nieuwe jaar is inmiddels een eindje op weg. Een mooi moment om eens terug en vooruit te blikken op ons mooie werk! We hebben namelijk niet stilgezeten. Toen we met ons compacte team eens even alle kennismakingen en projecten de revue lieten passeren, concludeerden we dat je ongemerkt een enorme berg werk kunt verzetten! Vandaag geven we je graag een kijkje in onze keuken.

Sinds afgelopen jaar helpen we Almende College in Silvolde in de verdere doorontwikkeling van hun communicatie. Zo leverden we eind vorig jaar de gloednieuwe website op, realiseerden we het START-magazine en de Schoolgids met inspirerende informatie voor leerlingen en ouders, ondersteunden we bij de organisatie en aankleding van de open dagen en creëeren we social content voor deze ambitieuze school midden in het groen.

Voor Nedap Security Management maakten we een speciaal Tech magazine. Het ontwerp, de opmaak, de productie en de algehele coördinatie werden door Profilers verzorgd.

Ideeën tot leven brengen

Als we een ondernemer tegenkomen met een goed idee en de grote ambitie om dit tot leven te brengen, dan gaat ons hart daar altijd sneller van kloppen. Dat is precies wat er gebeurde bij een ondernemer in Varsseveld die een concept op papier had staan voor een onbemande shop. De afgelopen tijd werkten we aan de positionering, we ontwikkelden een nieuwe naam voor dit concept én ontwikkelden een opvallende eigen stijl. Binnenkort lanceren we de bijbehorende website en ziet dit inventieve idee het levenslicht! Tot die tijd moet je het doen met een tipje van de sluier ;)

Collega-bureau vooruithelpen

Wat doe je als je als bureau-eigenaresse – met een sleutelrol in creatie en organisatie – richting je zwangerschapsverlof gaat? Je kijkt wie jouw multi-rol zou kunnen vervullen. Mission impossible? Elly van Studio Nieuwe Weide klopte bij Profilers aan. Profiler Arnold is sinds eind vorig jaar Interim-Elly en werkt vanuit ‘de Weide’ en vanuit Doetinchem om de gezamenlijke opdrachtgevers en collega’s vooruit te helpen. Een mooi voorbeeld van aanpakken dus!

Vertrouwde samenwerking

Natuurlijk zijn we niet alleen druk met het verwelkomen van nieuwe opdrachtgevers. We koesteren de duurzame samenwerking met fijne opdrachtgevers als Allinq, meerdere afdelingen van Gemeente Doetinchem, MEE en nog veel meer. Met deze relaties pakken we al jaren effectief aan en bouwen we doorlopend aan succes.

Het jaar is nog jong, maar we hebben alweer prachtige projecten op de rol staan. We vullen onze agenda’s graag met nieuwe uitdagingen voor de komende periode, dus ben je klaar om aan te pakken? Bel of mail ons, we vliegen graag in!

arnold-ter-welle-contact

Kunnen wij je helpen?