Logo Achterhoek in Beweging

De situatie

In navolging op de Special Olympics Nationale Spelen 2018 in de Achterhoek, werd in 2019 een nieuw evenement in het leven geroepen: De Achterhoekse Unieke Spelen! Een evenement door en voor Achterhoekers. Gericht op ALLE unieke sporters van de Achterhoek, dat eens per twee jaar zal worden georganiseerd in één van de Achterhoekse gemeenten. Om iedereen te laten sporten en bewegen heeft Achterhoek in Beweging, samen met Brichbouw Sportondersteuning en SportMee!, dit nieuwe evenement opgezet.

De vraag

Kunnen jullie de communicatie voor dit evenement verzorgen?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Accepteren

Het resultaat

Vanuit de Profiliers Desk heeft Profilers de communicatie verzorgd voor dit evenement: flyers, aanmoedigingskaarten, website, persberichten en nog veel meer middelen werden ingezet om zoveel mogelijk deelnemers én publiek te trekken voor dit evenement. En natuurlijk waren we deze dag zelf aanwezig om berichten op social media te plaatsen, maar ook om diverse gasten te ontvangen en te begeleiden.

contact

Wil je ook kennis maken met de kracht van echt?

Durf jij jezelf te zijn? Laten we dan snel afspreken en samen kijken wat jouw organisatie uniek maakt. Bel ons, mail ons of laat gewoon een berichtje achter.