Harrie Arendsen

Harrie Arendsen – Volvo

Als toonaangevende Volvo-dealer in Almelo, Doetinchem, Hengelo en Zevenaar, is Harrie Arendsen al vele jaren een bekende speler in de Achterhoek & Twente. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! ‘Jou verder helpen’ vormt de magneet in alles wat ze dagelijks doen en bedenken. Van het verkopen van de allernieuwste modellen tot een fraaie selectie occasions en het zorgvuldige onderhoud ervan. Harrie Arendsen is recentelijk voor de 8e keer uitgeroepen tot een van de beste Volvo-dealers van Nederland!

De vraag

Om de lancering van de veelbelovende Volvo EX30 te vieren, vroeg Harrie Arendsen ons om een merkwaardige direct mailing te ontwerpen. Met plezier gingen we deze uitdaging aan, waarbij we op een gedenkwaardige manier de ‘geboorte’ van dit nieuwe elektrische model met grote ambities hebben vastgelegd.

Onze aanpak

In een brainstormsessie verzamelden we verschillende ideeën en werkten het concept met de meeste potentie en met zorg uit: de geboorte van deze nieuwe Volvo-telg namen we letterlijk en ontwikkelden hier een mailing omheen. Hierin lieten we de traditionele elementen die vaak samengaan met geboorte een belangrijke rol spelen.

Om te zorgen dat de uitvoering van hetzelfde niveau zou worden als ons idee, werkten we nauw samen met diverse leveranciers om een hoogwaardig eindproduct te realiseren.

Het resultaat

We maakten een stijlvol zwart doosje met daarin een geboortekaartje en ‘beschuit met muisjes’ van chocola. De doosjes werden op maat gemaakt en bedrukt. Van deze mailing werden er meer dan 400 per post verzonden. Bovendien werden 200 doosjes als give-away persoonlijk afgegeven op de locatie in Doetinchem. Het resultaat voor Harrie Arendsen: Een doordacht en smaakvol geheel dat zowel via de post als op locatie een blijvende indruk heeft achtergelaten!

Kunnen wij je helpen?