MEE

De situatie

Het ideaal van MEE is een samenleving waarin iedereen mee kan doen; een inclusieve samenleving. MEE Oost had een aantal jaren zonder afdeling communicatie gewerkt, maar concludeerde dat communicatie weer een belangrijke rol moest gaan vervullen binnen de organisatie.

De vraag

MEE Oost ging op zoek naar een partij die al haar communicatie kon verzorgen; bij voorkeur op kantoor bij MEE in Doetinchem. Wij zijn daarvoor benaderd en hebben een voorstel gedaan voor invulling met onze Profilers Desk.

Het resultaat

Elke maandag waren we als communicatieafdeling op kantoor bij MEE Oost in Doetinchem. Inmiddels is MEE Oost gefuseerd met MEE Veluwe en MEE IJsseloevers. In 2019 sloot MEE Drenthe daar ook bij aan. Onze rol is echter niet verdwenen; we mogen nog altijd samenwerken en vormen een geheel met de afdeling Communicatie.

Op basis van een vast aantal uren per week, werken we aan corporate communicatie, marketingcommunicatie, projectcommunicatie en cliëntcommunicatie. Ook bij de fusie met MEE Oost en MEE Drenthe zijn we volop betrokken en hebben we o.a. het communicatieplan/-beleid opgesteld en alle communicatiemiddelen gemaakt of aangepast. Door deze intensieve, continue en inmiddels jarenlange samenwerking  kennen we MEE op ons duimpje en kunnen we in alles snel schakelen. Een constructieve samenwerking waarin het voelt alsof we gewoon directe collega’s zijn!

arnold-ter-welle-contact

Kunnen wij je helpen?