Polyketting

Polyketting

Polyketting, onderdeel van de XANO-groep, staat bekend om haar innovatieve bijdrage aan de vul- en verpakkingsindustrie. Het bedrijf produceert klantspecifieke accumulatie- en handlingsystemen die het productieproces optimaliseren door transportbanen te stroomlijnen, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd. Klanten, waaronder FrieslandCampina en Ben & Jerry’s, profiteren van deze geavanceerde oplossingen.

De vraag

Polyketting staat bekend om haar solide positie en reputatie in de markt, maar het bedrijf streeft naar een nog prominentere aanwezigheid, zowel in de markt als binnen de groep. Met ANUGA 2024 voor de deur, is dit het perfecte moment om zich te profileren. Aan ons de vraag om hierbij te helpen.

Onze aanpak

Onze aanpak begon met het verzamelen van waardevolle informatie om een reeks LinkedIn-posts te creëren die het netwerk en potentiële geïnteresseerden kennis laten maken met Polyketting en haar werkzaamheden. We hebben vervolgens teksten geschreven, korte filmpjes en aansprekende animaties ontwikkeld. Elk detail is met zorg uitgewerkt, voordat de posts op LinkedIn zijn geplaatst.

Het resultaat

De LinkedIn-posts zijn goed ontvangen en hebben een positieve indruk achtergelaten. De reacties die we hebben gekregen, tonen aan dat onze berichten aanspreken en effectief zijn. Dit heeft Polyketting aangemoedigd om door te gaan met het delen van relevante content en het versterken van de online aanwezigheid.

Kunnen wij je helpen?