fbpx
Logo VB-Airsuspension

De situatie

VB-Airsuspension produceert, als één van de weinige Europese fabrikanten, een zo breed mogelijk pakket van diverse soorten (lucht)vering. Van hulpluchtvering, een eenvoudige versterkte schroefveer tot een volledige luchtvering; voor klanten met diverse toepassingen zoals ambulances, auto-transporters en campers bieden zij de oplossing. In 2018 bestaat VB-Airsuspension 25 jaar en dat moet gevierd en vastgelegd worden.

De vraag

In de 25 jaar van het bestaan is VB-Airsuspension uitgegroeid tot een onderneming met een leidende mondiale positie op het gebied van (lucht)veersystemen voor lichte bedrijfswagens. Hoe vertellen we dat?

Het resultaat

CEO/Directeur Iginio Voorhorst is al 25 jaar lang het boegbeeld van VB-Airsuspension. Dit is het moment om zijn verhaal te vertellen. Zijn verhaal en het verhaal over de mensen die VB-Airsuspension groot maakten. We hebben een jubileumboek ontwikkeld waarvoor we op basis van interviews het volledige verhaal schreven en mochten vormgeven.

Wil je ook kennis maken met de kracht van echt?

Durf jij jezelf te zijn? Laten we dan snel afspreken en samen kijken wat jouw organisatie uniek maakt. Bel ons, mail ons of laat gewoon een berichtje achter.