fbpx
Logo Reinbouw

De situatie

Reinbouw is een trots familiebedrijf dat met beide benen op de grond staat. In de vestigingen in Dieren, Almere en Zutphen werken bijna 100 medewerkers. Stuk voor stuk vakspecialisten met elk zijn of haar eigen specialiteit binnen het omvangrijke bouwproces. Met de gebundelde competenties van hun mensen, creëren ze fijne leefomgevingen. Ze ontwikkelen, bouwen, renoveren, onderhouden en transformeren ruimten om te wonen, werken, zorgen en genieten.

De vraag

Kunnen jullie ons helpen om onszelf beter te laten zien aan de buitenwereld op een onderscheidende manier die bij ons past?

Het resultaat

Uit een stevige interne en externe analyse destilleerden we de merkwaarden van het familiebedrijf. Solide, vernieuwend, nuchter en toegankelijk. Dat is Reinbouw. Deze merkwaarden vertaalden we naar een krachtige positionering: Reinbouw bouwt op mensen. Een positionering die ook nu, drie jaar later, nog steeds als stevige kapstok voor alle communicatie dient. Een herkenbaar fotografie-concept met de Reinbouw-mensen vormt de hoofdlijn door alle communicatiemiddelen. Een lijn die we ook vandaag nog volop samen voortzetten.

Wil je ook kennis maken met de kracht van echt?

Durf jij jezelf te zijn? Laten we dan snel afspreken en samen kijken wat jouw organisatie uniek maakt. Bel ons, mail ons of laat gewoon een berichtje achter.