Markenheem

De situatie

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en (huishoudelijke) zorg en verpleging aan ruim 1000 cliënten thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Met Markenheem hebben we een lange geschiedenis qua samenwerking, die begon in 2005. In tijden van corona wil Markenheem als organisatie haar medewerkers, bewoners, cliënten, vrijwilligers en mantelzorgers een hart onder de riem steken. Markenheem is al deze mensen dankbaar voor hun (extra) inzet in deze vreemde en drukke periode.

De vraag

Kan Profilers een set kaarten maken die vanuit Markenheem naar de verschillende doelgroepen gestuurd kunnen worden, zodat mensen weten dat er aan ze gedacht wordt? Deze kaarten moeten een positief gevoel en saamhorigheid oproepen.

Het resultaat

We hebben een reeks kaarten ontworpen die in lijn ligt met de hashtag SamenSterk. Deze hashtag is zeer actueel en verwoord de saamhorigheid binnen de corona crisis. De verschillende warme boodschappen werden goed ontvangen. Tevens hebben we in dezelfde lijn een wikkel ontworpen voor Tony Chocoloney repen die later nog eens naar de medewerkers werden verstuurd als extra bedankje.

arnold-ter-welle-contact

Kunnen wij je helpen?