Logo Quattron

De situatie

Pasqal is het resultaat van uitgebreid onderzoek en veel praktijkervaring. Deze ligorthese biedt de perfecte ondersteuning aan mensen met een verhoogde spierspanning. Door het gebruik van compenserende korrel-vulling in compartimenten, blijft de juiste pasvorm en ondersteuning gegarandeerd. Hierdoor behoudt niet alleen Pasqal zijn vorm, waardoor de ligorthese langer mee gaat, maar blijft ook de cliënt in vorm.

De vraag

Kan Profilers een zorgvuldige introductie van Pasqal realiseren? Gelijk met de introductie van Pasqal dient ook Quattron als organisatie in de schijnwerpers gezet te worden met een aangepaste/vernieuwde huisstijl.

Het resultaat

We creëerden voor Quattron een aangepast en fris logo. De ronde letters van Quattron symboliseren bewegingsvrijheid. Het witte streepje staat voor zit- en ligelementen en geeft een accent op on van ondersteuning en 'aan' staan. De gele kleur heeft nu een warmere tint gekregen. Daarnaast hebben we voor Pasqal een productfolder ontworpen en opgemaakt en waren we verantwoordelijk voor de productfotografie.

Wil je ook kennis maken met de kracht van echt?

Durf jij jezelf te zijn? Laten we dan snel afspreken en samen kijken wat jouw organisatie uniek maakt. Bel ons, mail ons of laat gewoon een berichtje achter.