Life & Mobility

De situatie

Life & Mobility wil positief bijdragen aan het gevoel voor vrijheid van mensen met een mobiliteitsbeperking. We hebben veel bereikt sinds onze samenwerking in 2005 van start ging. Life & Mobility heette toen nog Revab. We hebben Revab omgeturnd naar Life & Mobility met ‘Inspired by Life’ als pay-off. Iets wat door de organisatie volledig wordt waargemaakt. Zowel in woorden en beelden als daden. Life & Mobility ontwikkelde zich met haar houding en uitstraling tot een opvallende verschijning in de zorgwereld in Nederland.

De vraag

Hoe zetten we Life & Mobility met ‘Inspired by Life’ als pay-off om in pakkende, herkenbare en onderscheidende corporate teksten, beelden en uitstraling?

Het resultaat

Na een aantal strategische sessies ontwikkelden we een nieuwe huisstijl die past bij de profilering van Life & Mobility. In al onze vervolg werkzaamheden voor Life & Mobility laten we de drive van de organisatie zien: producten ontwikkelen die het leven voor mensen met een mobiliteitsbeprerking de moeite waard maken.

Wil je ook kennis maken met de kracht van echt?

Durf jij jezelf te zijn? Laten we dan snel afspreken en samen kijken wat jouw organisatie uniek maakt. Bel ons, mail ons of laat gewoon een berichtje achter.