fbpx
Logo Life & Mobility

De situatie

Afgelopen jaren heeft Life & Mobility geïnvesteerd in de ontwikkeling van het Newton zitconcept. Newton is de vervanger van Matrixx, het modulaire zitsysteem dat een belangrijke bijdrage leverde aan het succes van Life & Mobility.

De vraag

Kan Profilers een zorgvuldige introductie van het Newton zitconcept als vervanger van Matrixx, de belangrijke pijler onder het productbeleid van Life & Mobility, realiseren? Hierbij dient het Newton zitconcept Life & Mobility neer te zetten als autoriteit op het gebied van zitten & positioneren.

Het resultaat

Newton biedt een optimale zithouding met minimale inspanning. Dit is het gevolg van het biomechanisch evenwicht bij de juiste zithouding. Dat wil zeggen het hoofd staat in balans op de romp en het bekken krijgt de juiste ondersteuning. Samen met Life & Mobility ontwikkelden we het concept Newton - Enjoy the balance, dat we samen in de volle breedte met diverse middelen hebben uitgedragen. Online en offline, paid, owned & earned.

Wil je ook kennis maken met de kracht van echt?

Durf jij jezelf te zijn? Laten we dan snel afspreken en samen kijken wat jouw organisatie uniek maakt. Bel ons, mail ons of laat gewoon een berichtje achter.