fbpx
Logo Gemeente Doetinchem

De situatie

Om meer gebruik te kunnen maken van beschikbare kennis en financiële bronnen, wil het college van B&W van de gemeente Doetinchem haar lobby verder professionaliseren. Na het nodige onderzoek is een profileringsdocument opgesteld. Het document schetst een helder beeld van kracht en daaruit voortvloeiende (investerings)mogelijkheden in de gemeente Doetinchem.

De vraag

Hoe kunnen we dit profileringsdocument op dusdanige wijze creatief vertalen, dat het op tafel blijft liggen, bewaard wordt en uitnodigt tot een gesprek?

Het resultaat

We ontwikkelden een puzzel waarop Doetinchem, de centrumstad van de Achterhoek, gevisualiseerd is. De krachtige accenten uit de profilering komen in de puzzel terug als uitneembare stukjes. Het zet aan tot interactie en vormt een mooi praatstuk. Voor een deel van de realisatie hebben we samengewerkt met Elver, wat de maatschappelijke betrokkenheid van de gemeente nogmaals onderstreept.

Wil je ook kennis maken met de kracht van echt?

Durf jij jezelf te zijn? Laten we dan snel afspreken en samen kijken wat jouw organisatie uniek maakt. Bel ons, mail ons of laat gewoon een berichtje achter.